Maşină de 200.000 de euro pentru Monica Gabor Columbeanu, ca „primă” de copil

O seară tipică de sâmbătă în „Palatul” de la Snagov al familiei Columbeanu. De o parte, Iri, calm, aÅŸteptând ceva. De cealaltă parte, Moni, căzută pe gânduri. Cei doi Columbeni aÅŸteaptă confirmarea venirii pe lume a celui de-ai doilea moÅŸtenitor. Iri îşi păstrează în continuara calmul, conÅŸtient că ÅŸi-a jucat rolul. Acum, totul depinde numai de tânără lui soÅ£ie ÅŸi de… noroc.

La un moment dat, o scenă desprinsă parcă din filmele americane cu adolescenÅ£i. „Nu sunt gravidă!”, spune Moni, cu testul de sarcină în mână. Spre deosebire de producÅ£iile mai sus amintite, vestea nu a fost primită deloc bine în „Palat”. Pe faÅ£a lui Iri se citeÅŸte tristeÅ£ea, pe cea a Monicăi, ceea ce pare a fi dezamăgire. Dacă nu cumva aceasta este starea ei de spirit permanentă. Asta este, mai sunt nopÅ£i, mai sunt zile…

moni.jpg„Îmi pare rău că nu sunt însărcinată, dar am timp să fac copii. Aş fi vrut ca testul să fie pozitiv. Nu pot rămâne însărcinată atât de repede, din cauza dereglărilor hormonale care au loc după naştere. Nu este nicio problemă dacă rămân însărcinată peste două luni sau un an. Iri este cel care suferă mai mult. El şi-a dorit foarte mult să mai avem un copil în acest an”, a declarat Moni pentru cotidianul Ziarul.

DeÅŸi Irinel nu a primit chiar vestea pe care o aÅŸtepta, omul de afaceri a decis să facă un gest de generozitate, dar ÅŸi de motivare. A decis să-i ofere mult prea iubiei sale soÅ£ii o mică „primă” de copil, pentru naÅŸterea Irinei – un Bentley de 200.000 de euro. Moni nu va primi însă „şpaga” acum, ci în septembrie, când, după cum doreÅŸte Iri, ar trebui să fie însărcinată.

„A vrut un model cu patru locuri ca să poată să o ia şi pe Irina cu ea, şi cu tracţiune integrală, ca să nu întâmpine dificultăţi în timpul iernii. Am comandat deja maşina şi am înţeles că va fi disponibilă undeva prin luna septembrie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cotidianul Click.

Antena 3

Comentarii

  1. ICSULESCU a zis:

    SA INTELEGEM DIN POZA CA PERSONAJUL MASCULIN ISI
    ETALEAZA VIRILITATEA SAU CA REDACTIA SI-A SCOS
    PIESELE DE MUZEU.

  2. CE FOTOGRAFIE PENIBILA! INTELEG, SA-SI FACA PUBLICITATE,DAR MACAR DE AR FI UNA DE CALITATE.NU DE DUZINA…

Adauga un comentariu

*