Romica vrea parc de distractii la Tamasi! De vreo 20 milioane EURO!

Primarul Romeo Stavarache devine, tot mai mult, lider regional. Considerand, in nume propriu, ca a rezolvat problemele municipiului, el si-a extins naucitoarea competenta si in localitatile limitrofe.

La propunerea sa, printr-o hotarare a Consiliului Local Bacau, detinatorul a 325 ha de padure in comuna Tamasi, se vor aloca 20 milioane Euro pentru amenajarea unui parc de divertisment pe acea suprafata! Comuna Tamasi se afla la o distanta de 25 kilometri de Bacau, iar padurea cu pricina este situata la iesirea din catunul Racova.

Drumul pana in padure este unul obisnuit, pietruit pe ici pe colo, fara amenajari speciale. Reteaua electrica se intinde exact pana la iesirea din sat, asa ca in padure nu se poate vorbi de curent, decat poate despre cel facut de vantul care scutura copacii! Asadar, cam acestea sunt conditiile in care primarul Romeo Stavarache doreste sa investeasca cateva sute de milioane de lei.

Ce se poate face acolo?

„O tabara”, spune primarul comunei Tamasi, Veronica Dontu, colega de Alianta cu primarul bacauan. Lucru care ii convine primaritei, pentru ca se vor face investitii in infrastructura, va fi prelungita reteaua electrica, se va trage apa, va fi facuta canalizarea, si in acest fel va creste si gradul de civilizatie a locuitorilor acestei parti a comunei.

Ramane de vazut despre ce fel de parc de divertisment va fi vorba, pentru ca se barfeste ca n-ar fi exclus ca totul sa se rezume la doua, trei vilute pentru „divertismentul” primarului si consilierilor! Sa nu uite alesii Bacaului ca, acum vreo 40 de ani, nu departe de acel loc, a cazut un avion, asa ca terenul ar putea sa nu le poarte chiar asa de mult noroc!
Nicolae TURCU

Comentarii

  1. cititoru(l) a zis:

    PAI NU TREBUIE SA REZOLVE ZONA METROPOLITANA?
    DAR NUMAU CA N-ARE HABAR DE CIANGAI DIN ZONA AIA
    SI NICI NU E CATOLIC ROMICA ASTA AL TAU

Adauga un comentariu

*