Din iubire pentru Britney, Kevin Federline s-a tuns zero

Ultimele „păţanii” ale lui Britney Spears din clinica de dezintoxicare din Malibu l-au cam speriat pe Kevin Federline – încă soÅ£ul fostei dive. Nu de alta, dar mama copiilor lui a încercat să se spânzure cu cearÅŸaful de lustră, fiind salvată în ultimul moment de medici, ÅŸi-a scris pe frunte numărul 666 ÅŸi a alergat pe holuri Å£ipând: „Eu sunt Antichristul!”.

Åži, din câte se pare, Kevin – devenit acum „personaj bun” în aceasta poveste – a fost aÅŸa de speriat de gesturile sinucigaÅŸe ale lui Britney, încât a decis să mai acorde o ÅŸansă mariajului ÅŸi să fie alături de ea măcar până în momentul când toate problemele se vor rezolva. Astfel, în spirit de solidaritate, rapperul în devenire s-a tuns zero, adoptând aceeaÅŸi frizură ca aceea a soÅ£iei sale.

rr.jpg

Prezent la o petrecere din Las Vegas, Kevin – în vârstă de 28 de ani – a dezvăluit unor prieteni misterul care stă în spetele noului său look: s-a tuns în onoarea „doamnei” lui. Mai mult, gestul său pare a fi ÅŸi unul de iubire, lucru dezvăluit de unul dintre prietenii lui pentru tabloidul The Sun: „Mi-a spus că încă o mai iubeÅŸte!”

După cum ÅŸtim, Britney Spears – în vârstă de 25 de ani – a renunÅ£at la frumoasa ei podoabă capilară în urmă cu două săptâmâni, afişându-se la mai multe petreceri cu o perucă blondă pe cap. Asta imediat înainte de a de interna în clinica „Promises” din Malibu. Sperăm doar ca Federline să nu procedeze întocmai ca Brit. Nu de alta, dar rapperului nu i-ar sta tocmai bine cu o perucă blondă…

Antena 3

Adauga un comentariu

*