Tara Reid, nervoasă din cauza bârfelor sexuale

Actriţa americană Tara Reid, cunoscută publicului din ţara noastră din filme ca „American Pie” şi „Jossie and the Pussycats”, nu vrea să mai aibă deloc de a face cu Joe Francis, patronul celebrei companii de DVD-uri XXX „Girls Gone Wild”.

tara reid image tara reid image tara reid image tara reid image

tara reid image tara reid image tara reid image tara reid image

tara reid image tara reid image tara reid picture tara reid picture

tara reid picture tara reid picture tara reid picture tara reid picture

tara reid picture tara reid picture tara reid picture tara reid picture tara reid picture

tara reid picture tara reid picture tara reid picture tara reid picture

Din câte se pare, actriţa în vârstă de 31 de ani are toate motivele din lume. Tara s-a enervat peste măsură în momentul când a citit prin presă ultimele declaraţii ale lui Joe, prin care acesta se lăuda că a întreţinut raporturi sexuale cu ea, a aflat Sky News.
Mai mult, patronul „Girls Gone Wild” nu s-a oprit doar la laude, apelând şi la insulte. Joe a afirmat că frumoasa Tara nu ar fi fost tocmai cea mai bună „în aşternuturi”: „Tara este cea mai slabă la pat. O iubesc pe Tara dar, sincer să fiu, nu prea face nimic în pat. Doar stă întinsă. Şi am făcut sex cu ea «la greu»!”.

Tocmai acesta a fost motivul pentru care actriţa s-a înfuriat peste măsură pe Joe, urlând la el în timpul petrecerii organizate înaintea decernării premiilor Grammy. „Pleacă de aici! Nu vreau să mai vorbesc cu tine niciodată!”, au fost cuvintele actriţei.

Multimilionarul Joe Francis făcuse chiar ÅŸi un top al fetelor ce au trecut – zice el – prin patul său: „Paris este cea mai bună la pat. Este mai bună decât oricine altcineva. Este fenomenală! Paris face cel mai bun sex oral. Da, mult mai bine decât Lindsay Lohan”, clasând-o pe ultimul loc pe furioasa Tara. (Antena 3)

Adauga un comentariu

*