Rapid – Poli Timisoara 2-0

Documente:

Rapid se inscrie in lupta pentru locul 2, care duce in preliminariile Ligii Campionilor, apropiindu-se la un singur punct de actuala ocupanta a pozitiei secunde, Steaua. Vali Badoi, din penalti, si Ianis Zicu au adus o victorie pe deplin meritata impotriva banatenilor care nu s-au ridicat la nivelul adversarilor.

In minutul 22 Viorel Moldovan este doborat in careul de 16 metri de portarul timisorenilor si centralul Sebastian Coltescu dicteaza penalti. Senzationala pasa lui Zicu spre Moldovan care l-a lasat pe acesta singur cu Popa. Vali Badoi transforma penaltiul cu un sut in coltul opus celui in care s-a dus Popa.

La capatul unei ore de joc, Ianis Zicu ridica la 2-0 scorul cu un sut din 11 metri sub bara. Zicu a dejucat perfect iesirea la ofsaid a apararii banatene si a scapat singur cu Popa care n-a avut nicio sansa.

Giulestenii au trecut de cateva ori pe langa al treilea gol, Mazilu, Buga sau Sapunaru ratand din situatii clare.

Pe final, Alin Artimon forteaza ofensiva, introducand al treilea atacant, dar nici Andrei Cristea nu aduce pericol la poarta lui Coman, la fel cum nici Mansour sau Bucur nu reusisera sa faca ceva sesizabil pana atunci.

Cartonasul rosu, amprenta acestei prime runde din 2007, este vazut la Craiova de timisoreanul Artiom Karamian, pentru un gest nesportiv. Armeanul a sutat in balon dupa fluierul arbitrului, mingea lovindu-l pe centralul Sebastian Coltescu.

Adauga un comentariu

*