Blestemul Playboy, de la Marylin Monroe la Anna Nicole Smith

Pentru majoritatea modelelor din lume, apariÅ£ia pe coperta revistei Playboy reprezintă vârful carierei, Everestul frumuseÅ£ii, pe care multe fete încearcă să îl escaladeze, dar foarte puÅ£ine reuÅŸesc să îi atingă vârful. Cu toate acestea, se pare că distincÅ£ia de „Playmate of the Month” aduce cu ea ÅŸi un adevărat blestem…

Anna Nicole Smith este doar una dintre multele femei ce şi-au găsit moartea într-un mod cel puţin ciudat, la o vârstă destul de fragedă, după ce în prealabil pozaseră pentru celebra publicaţie a lui Hugh Hefner.

ÃŽn total, 25 de „playmates” au sfârÅŸit tragic, a aflat The Sun. Una dintre ele a murit din cauza prăbuÅŸirii avionului cu care călătorea, trei au fost ucise, patru au murit din cauza supradozei, tot patru au fost victime ale accidentelor de maÅŸină ÅŸi nu mai puÅ£in de 12 au decedat din cauza diferitelor boli, printre care ÅŸi cancer. Åži… Anna Nicole Smith, a cărei trecere în nefiinţă a suprins pe toată lumea, neaflându-se nici până astăzi, după prima autopsie, cauza mult regretatei sale morÅ£i…

Vă prezentăm zece dintre fetele ce, de-a lungul timpului, au făcut senzaţie în Plaboy dar, din păcate, au sfârşit cât se poate de tragic:

Marylin Monroe – „Playmate of the month” în decembrie 1953 – A murit în anul 1962, fiind regretată ÅŸi acum de foarte mulÅ£i. Cauza oficială a decesului este sinuciderea – din cauza unei supradoze de somnifere. Cu toate acestea, există ÅŸi o altă ipoteză: crima. Referitor la Playboy, Marylin nu a apărut în numărul din decembrie 1953 pentru că a vrut. Hugh Hefner publicase atunci mai multe poze ale fetei dinainte să devină actriţă, ceea ce a dus la un proces teribil la acea vreme.

Jane Mansfield – „Playmate of the month” în februarie 1955 – A apărut în Playboy în mai multe numere din anii ’50, fiind considerată la acea vreme o adevărată „zeiţă a sexului”. Apoi s-a dedicat carierei cinematografice, câştigând chiar ÅŸi un „Glob de Aur”. A murit în anul 1967, într-un mod cât se poate de tragic: a fost decapitată, după ce maÅŸina ei a lovit remorca unui tractor.

Sue Williams – „Playmate of the month” în aprilie 1965 – La cei 1,48 metri, a fost cea mai scundă fată care a pozat vreodată în Playboy. Cu toate acestea, a impresionat printr-un „sex-apeal” incredibil. A murit la o vârstă fragedă – doar 23 de ani. Asta pentru că, în 1969, la doar patru ani de la apariÅ£ia în revista lui Hugh Hefner, s-a sinucis.

Claudia Jenning – „Playmate of the year” în 1969 – A fost mai întâi recepÅ£ioneră, apoi model Playboy, devenind apoi o actriţă de mare succes a anilor ’70. DeÅŸi devenise dependentă de droguri, nu consumul acestor substanÅ£e a fost motivul morÅ£ii sale. Tânăra a decedat, la doar 29 de ani, în 1979, în urma unui grav accident de maÅŸină. Motivul? Adormise la volan.

Carol Willis – „Playmate of the month” în iulie 1970 – A fost printre cele mai regretate modele Playboy. La doar un an după apariÅ£ia în celebra revistă pentru adulÅ£i, a murit într-un accident de maÅŸină ce a avut loc în California. Avea doar 20 de ani…

Willy Rey – „Playmate of the month” în februarie 1971 – Modelul de origine olandeză a murit în 1973, la doar 23 de ani, în urma unei supradoze de somnifere. ÃŽn pictorialul Playboy realizat în 1971 menÅ£ionase: „Nu sunt sigură în privinÅ£a viitorului meu”.

Tonya Crews – „Playmate of the month” în martie 1971 – Crescută în rezervaÅ£iile indiene din America, Tonya a devenit în scurt timp model Playboy. ÃŽn 1976, pe când avea 28 de ani, a murit în urma unui accident de maÅŸină.

Dorothy Stratten – „Playmate of the year” în 1980 – A murit la doar 20 de ani, la câteva luni după apariÅ£ia în Playboy. A fost ucisă de violentul ei soÅ£, care s-a sinucis după. Destinul tragic al lui Dorothy a impresionat mai mulÅ£i regizori de la Hollywood. Două filme au fost făcute despre incredibila ei moarte.

Anna Nicole Smith – „Playmate of the year” în 1993 – A început de jos: întâi a fost chelneriţă ÅŸi mai apoi dansatoare într-un club de noapte. Acolo a fot văzută de oamenii lui Hugh Hefner, care i-au propus un contract. A murit la 39 de ani, pe 8 februarie anul acesta, după o viaţă cât se poate de tragică. Motivele morÅ£ii rămân necunoscute…

Elisa Bridges – „Playmate of the month” în decembrie 1994 – A murit în urmă cu cinci ani, în urma unei supradoze de heroină ÅŸi amfetamină, la vârsta de 28 de ani. Site-ul oficial Playboy a scris atunci: „Elisa a murit din cauze naturale”…

11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg

Antena 3

Adauga un comentariu

*