Columbenii, criticaţi de Protecţia Copilului

Cea mai prospătă apariţie în colecţia bebeluşilor celebri este aceea a fiicei miliardarului Irinel Columbeanu şi a tinerei sale soţii, Monica. Personaje extrem de controversate şi celebre în egală măsură, Iri şi Moni au fost, sunt şi cu siguranţă vor fi ţinta bârfelor şi a criticilor legate de diferenţa de vârstă care îi desparte. Acest lucru nu l-a impiedicat însă să facă un copil şi, mai mult, să declare că el şi Monica sunt nerabdători să îl aibă, anul acesta chiar, pe al doilea. Există însă probleme de altă natură în trioul Iri-Moni-Irina.

După cum ştim, avizi de faimă şi de publicitate, Columbenii şi-au transmis în direct atât nunta, cât şi naşterea rodului iubirii lor. Ei bine, acest ultim eveniment a atras atenţia Protecţiei Copilului. Bogdan Panait, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului i-a criticat de curând pe Columbeni, acuzându-i de exploatare a imaginii unui minor în emisiunea „Irina by Monica Columbeanu”.

El a mai adăugat că mediatizarea excesivă poate dăuna unui copil, indiferent de vârsta pe care o are acesta. Panait a făcut această declaraţie cu ocazia realizării campaniei „Şi tu poţi fi un părinte mai bun!”, a aflat cotidianul Libertatea.

Vor reuşi oare Columbenii să fie nişte părinţi mai buni, alarmaţi de acuzele şefului Protecţiei Copilului? Sau vor merge pe drumul pe care l-au ales, vrând să facă din micuţa Irina o „personalitate” încă din primele luni de viaţă?!

Adauga un comentariu

*