Bill Gates a sosit la BucureÅŸti

Miliardarul Bill Gates, co-fondatorul companiei Microsoft, a sosit, miercuri seara, la Bucureşti, aterizând cu un avion privat pe Aeroportul Băneasca, la ora 19.00.

Vizita lui Bill Gates în România reprezintă o recunoaştere a dezvoltării pieţei româneşti de IT şi a industriei noastre de profil, a declarat, pentru ROMPRES, directorul general al Microsoft România, Silviu Hotăran.

‘PrezenÅ£a lui Bill Gates este o încurajare pentru sectorul tehnologiei informaÅ£iei, deoarece acesta reprezintă cea mai mare oportunitate pentru viitor. România are toate condiÅ£iile pentru dezvoltarea în continuare a pieÅ£ei, fiind un deÅ£inător inclusiv de creiere în acest domeniu. Vizita fondatorului Microsoft înseamnă, de asemenea, o recunoaÅŸtere a contribuÅ£iei sectorului românesc de IT la piaÅ£a mondială’, a spus Hotăran, care va fi prezent la inaugurarea Centrului Global de Suport Tehnic pe care compania Microsoft îl va deschide la BucureÅŸti.

Cu ocazia vizitei sale în România, Bill Gates va anunţa şi lansarea programelor Windows Vista, Office 2007 şi Exchange Server 2007 în România.

Microsoft Support Center – centrul de suport tehnic – de la BucureÅŸti va oferi servicii ÅŸi suport tehnic clienÅ£ilor Microsoft din Europa, în special celor din FranÅ£a ÅŸi Germania. Deocamdată valoarea investiÅ£iei de la BucureÅŸti nu a fost anunÅ£ată, dar specialiÅŸtii estimează că se ridică la 12 milioane de euro.ROMPRES

Adauga un comentariu

*