Britney Spears a căzut din picioare de Revelion

Britney Spears a …leÅŸinat sau adormit brusc, precum narcolepticii, de Revelion, într-un club din Las Vegas, unde a fost gazda unei petreceri cu mulÅ£i invitaÅ£i celebri. Ziarul britanic „The Sun”, care a lansat informaÅ£ia pe piaţă, scrie că vedeta a dansat în faÅ£a petrecăreÅ£ilor, a băut….”cam mult” ÅŸi a deschis o sticlă-gigant de ÅŸampanie Dom Perignon la miezul nopÅ£ii.

Pe la 1 noaptea -scrie „The Sun”- Britney Spears s-a retras într-un separeu al clubului, iar la un moment dat ar fi hotărât că trebuie să plece. S-a ridicat de pe canapea ÅŸi a căzut pe podea.

Imediat, prietenii au ridicat-o şi au cerut măsuri de siguranţă suplimentare pentru ca vedeta să părăsească imediat clubul, fără să fie surprinsă de paparazzi.

Managerul vedetei a negat zvonurile că Spears ar fi băut prea mult. El a explicat că era foarte obosită ÅŸi că a adormit…de-a-n picioarele! AÅŸadar, oficial, nici vorbă de vreun leÅŸin!

De când a depus actele de divorÅ£, Britney s-a împretenit cu Paris Hilton ÅŸi a devenit o „obiÅŸnuită” a cluburilor. ÃŽntr-o declaraÅ£ie postată pe pagina sa oficială de internet, Spears a recunoscut, de curând, că s-ar putea să-ÅŸi fi „dus nou găsita libertate un pic prea departe”.
Sursa: Realitatea TV

Adauga un comentariu

*