Otopeni – aterizare de urgenţă: cadavru la bord

Un avion a aterizat de urgenţă la Bucureşti. Pilotul uitase că transporta la bordul avionului un cadavru. Informaţia apare în ediţia electronică a ziarului Daily Mirror. Cadavrul a fost descoperit în cala avionului de personalul care se ocupă de transportarea bagajelor.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani, a decedat în urma unui infarct, în timpul unei curse New Dehli-Birmingham. Pilotul a ordonat ca trupul neînsufleţit al bărbatului să fie transportat în cală. După ce a aterizat, pilotul rus a uitat însă de cadavru şi s-a îndreptat către un hotel din apropiere. Pilotul a fost arestat, iar autorizaţia de zbor i-a fost suspendată temporar, din cauza neglijenţei.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din West Midlands a declarat că acesta a fost ulterior eliberat fără a fi acuzat sau sancţionat. Surse de la aeroportul Henry Coandă au confirmat că săptămâna trecută un avion al companiei Air India a făcut o escală neprevăzută pe aeroportul de lângă Bucureşti. Aceleaşi surse susţin că nu se cunoaşte nici până în prezent motivul acestei escale.

Antena 3

Adauga un comentariu

*