Moni a crezut că i s-a rupt apa, din cauza urechilor de porc

Se pare că Iri şi Moni au fost foarte cuminţi anul acesta. Nu de alta, dar Moşul a fost foarte generos cu ei. Cadouri care de care mai fiţoase, dar şi emoţii, pentru că Moni era să nască prematur.

gnatul a fost unul pe cinste, început în cel mai pur stil mioritic. În jurul dimineţii, Irinel şi-a tăiat porcul, în curtea reşedinţei sale de la Izvorani, dar nu ca orice ţăran, ci după normele Uniunii Europene, a aflat cotidianul 7 Plus. Purcelul, ce avea în jur de o sută de kilograme, a fost injectat de un veterinar, după care a fost pârlit pe paie.

Ziua de Ajun a fost şi ea una specială. Seara, cei doi au fost la nişte prieteni din Pipera, unde au stat numai două ore, din cauză că Moni nu se simţea prea bine. Ajunşi, acasă, surpiză! Venise Moşul. Moni a găsit sub brad o poşetă Dior şi un inel cu diamant de 3,2 carate, evaluat la aproximativ 10.000 euro. Şi Iri se pare că a fost băiat bun anul acesta, primind un grup statuar de cinci purceluşi care calcă pe pungi de bani, mesajul Moşului fiind sincer.

monica gabor irinel columbeanu

Deşi fetiţa lor, Irina, se va naşte peste două săptămâni, Moşul nu a evitat-o, oferindu-i şi ei cadouri: un costumaş alb de la Dior, în valoare de 500 de euro şi un cărucior personalizat, de aproximativ 3000 de euro.

Continuare pe Antena 3

Adauga un comentariu

*