PSD ridica glasul la Stavarache

Organizatia judeteana a PSD Bacau va incepe sa faca Opozitie dupa ce timp de doi ani s-a multumit sa contracareze atacurile actualei Puteri – a anuntat presedintele executiv al PSD Bacau, Gabriel Vlase.

El spune ca, in 2005, pe fondul unor controale dirijate, a fost nevoit sa opreasca membrii partidului cu functii in administratie sa mai faca politica partidului. El spune ca, spre deosebire de perioada 2000-2004, cand PSD a oferit „gratuit” un post de vicepresedinte al Consiliului Judetean liberalilor, ceea ce le-a permis acestora sa castige 20 de comune in 2004, acum liberalii lui Stavarache au uitat acest lucru si s-au „intors cu ura si dusmanie” impotriva PSD, fara sa tina seama ca nu raman pe viata sefi in institutii.

„Stavarache statea la usa la mine si avea contracte cu Romsilva” – ii aminteste Gabriel Vlase primarului Bacaului. El mai spune si ca dupa doi ani de lupte in justitie, lucrurile incep sa se inmoaie: Primaria Bacau si-a retras plangerea impotriva fostului primar Dumitru Sechelariu. „Azi putem vorbi de o stare de normalitate in justitie; de aceea putem reincepe lupta politica fara ca aceasta sa fie una personala” – a mai spus Gabriel Vlase.

Presedintele executiv al PSD Bacau spune ca partidul pregateste „surprize” adversarilor politici. PSD da de inteles ca va face publice anumite cazuri in care sunt implicati actualii lideri ai PNL si PD din Bacau.

Adauga un comentariu

*