Poftiti la Harvard

Programul „Kokkalis” pentru Europa Centrala si de Sud-Est de la Universitatea Harvard invita studentii si functionarii publici romani sa aplice pentru Bursa de Studii „Kokkalis”. Aceasta bursa este oferita anual celor care intentioneaza sa urmeze unul dintre programele de masterat din cadrul Facultatii John F. Kennedy (John F. Kennedy School of Government).

Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este necesara formarea unui corp de functionari publici profesionisti pentru a continua reforma economica, politica si sociala in tara. Bursa de masterat „Kokkalis” doreste sa joace un rol important in acest proces, ajutand functionarii publici de azi si de maine sa urmeze unul dintre programele de studii de la Facultatea Kennedy, informeaza Prompt Media.

Incepand cu anul 1998, Programul „Kokkalis” ofera burse de studii pentru candidatii din Romania si din alte tari din Europa de sud-est pentru a urma programele de masterat din cadrul Facultatii John F. Kennedy de la Universitatea Harvard. Programele includ: Masterat in Politici Publice (doi ani), Masterat in Administratie Publica (doi ani), Masterat in Administratie Publica in Dezvoltarea Internationala (doi ani), Masterat in Administratie Publica pentru Functionari (un an).

Bursele de studii acopera taxele scolare si ofera sprijin financiar pentru a acoperi cheltuielile aferente. Programul „Kokkalis” a oferit sase burse de masterat in Romania pana la ora actuala. Candidatii trebuie sa completeze doua formulare: unul pentru Facultatea John F. Kennedy iar al doilea pentru Bursa de Studii Kokkalis. Data limita pentru inscrieri este 5 ianuarie, 2007.

Romanian Global News

Adauga un comentariu

*