ADRNE lanseaza un portal de investitii

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a lansat portalul de investitii www.rneinvest.ro in scopul asigurarii disponibilitatii informatiilor legate de oportunitatile de investitii din regiune.

Portalul a fost dezvoltat ca rezultat al proiectului „Functiuni de Dezvoltare Economica in ADR Nord-Est”, iar initiativa a fost finantata prin programul Global Opportunities Fund administrat de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti.

Rolul acestui portal este de a pune la dipozitia potentialilor investitori informatii privind terenuri, cladiri si hale de concesiune, vanzare sau inchiriere, oportunitati de afaceri din Regiunea Nord- Est, parcuri industriale din Regiunea Nord-Est. Informatiile vor fi disponibile sub forma unor baze de date atat in limba romana cat si in limba engleza.

Orice entitate cu personalitate juridica poate accesa informatiile disponibile in cadrul portalului si, in urma inscrierii ca membru poate insera date legate de propria afacere si disponibilitatea de colaborare. Inscrierea se poate realiza prin crearea unui cont propriu in baza de date, prin completarea unui formular disponibil on-line. (R.B.)

Adauga un comentariu

*