Zece organizaţii liberale au aderat, până acum, la platforma lui Stolojan

Aflat duminica în Bacău pentru a lansa platforma politică întocmită împreună cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan a afirmat că există, la această oră zece judeţe din ţară în care s-au costituit grupuri de iniţiativă pentru sprijinirea acestui curent liberal, informează corespondentul AMOS News.

theodor stolojan„Este vorba de judeÅ£ele Arad, Bacău, Bihor, Covasna, IaÅŸi, Prahova, Sibiu, TimiÅŸ, Tulcea, Sector I. Suntem în etapa în care încercăm constituirea acestor grupuri de iniÅ£iativă la nivelul tuturor judeÅ£elor după care, în ianuarie anul viitor, vom avea o conferinţă naÅ£ională în care vom stabili paÅŸii care vor fi necesari pentru constituirea unui pol puternic de dreapta”, a mai afirmat Theodor Stolojan.

În opinia sa, demersurile celor care aderă la această platformă politică nu fac decât să răspundă actualelor nevoi pe care le are la această oră partidul.

„Actuala conducere continuă, din păcate, serie erorilor politice serioase cu repercursiuni asupra imeginii partidului. Sunt membri ai PNL care fac parte din DelegaÅ£ia Permanentă ÅŸi care au arătat greÅŸelile pe care actuala conducere a partidului le face în această oră. Actualul program politic al partidului cât ÅŸi proiectele prevăzute în perioada post aderare au fost întocmite în pripă”, a declaratStolojan.

În ceea ce priveşte actuala politică de excludere a membrilor PNL simpatizanţi ai acestui curent nou curent politic, Theodor Stolojan a afirmat că nu va putea duce decât la destrămarea partidului şi la scăderea şi mai drastică în sondaje.

Amos News

Adauga un comentariu

*