Dorinel Munteanu: Chiar dacă am învins pe Oţelul, nu ne-am atins obiectivul

Managerul general al lui FC Argeş, Dorinel Munteanu, este mulţumit de modul în care elevii săi au jucat contra Oţelului, în meciul câştigat duminică (3-1), dar susţine că mai are mult de muncă până la salvarea de la retrogradare.

„Sunt fericit că am obÅ£inut prima mea victorie la FC ArgeÅŸ. Felicit echipa pentru că a jucat bine ÅŸi, în primul rând, organizat. Mă bucur că jucătorii încep să înÅ£eleagă ce le cer ÅŸi cred că până la urmă va fi bine”, a declarat Dorinel Munmteanu, la conferinÅ£a de presă, de la finalul meciului cu OÅ£elul, disputat duminică în etapa a 13-a a Ligii I.

Tehnicianul piteÅŸtenilor a mai spus că echipa sa mai are mult de muncă până la atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare: „Chiar dacă am câştigat astăzi (n.r. duminică), nu ne-am atins obiectivul”. Munteanu a mărturisit că pe final a avut ceva emoÅ£ii: „Mi-a fost teamă spre sfârÅŸitul jocului, pentru că în ultimile 20 de minute, OÅ£elul a pus presiune pe noi”.

La rândul său, Petre GrigoraÅŸ, antrenorul OÅ£elului, ÅŸi-a arătat nemulÅ£umirea faţă de jocul prestat de formaÅ£ia sa: „Sunt foarte dezamăgit de cum am jucat. ÃŽn prima repriză, am fost penibili. Am avut o lipsă de mentalitate, specifică cluburilor mici”. Antrenorul a mai spus că nu a fost surprins de tactica ÅŸi de jocul lui FC ArgeÅŸ: „Nu m-a surprins decât faptul că, până meciul cu noi, ArgeÅŸul acumulase doar 3 puncte”.

GrigoraÅŸ a mai spus că jucătorii săi nu vor fi amendaÅ£i după partida pierdută la PiteÅŸti: „Nu îmi stă în caracter să fac asta. Am cu totul alte metode pentru a mobiliza jucătorii”.

Patronul lui FC ArgeÅŸ, Cornel Penescu, s-a declarat mulÅ£umit de prestaÅ£ia echipei sale: „ÃŽn sfârÅŸit s-a spart gheaÅ£a. Sunt încântat de felul în care am evoluat. UÅŸor, uÅŸor, Dorinel Munteanu va face o treabă la fel de bună ca la Cluj”.

Marius Stan, preÅŸedintele OÅ£elului GalaÅ£i, a spus: „Nu le înÅ£eleg mentalitatea jucătorilor. Cum este posibil ca după o victorie cu Steaua, să pierzi la ultima clasată?”.

Partida FC Argeş-Oţelul, contând pentru etapa a 13-a a Ligii I, s-a încheiat cu victoria piteştenilor, cu scorul de 3-1.

NewsIn

Adauga un comentariu

*