Geoana, razboinic in fata alesilor locali ai PSD

Mircea Geoană le-a promis, vineri, aleşilor locali ai PSD repunerea în funcţiune a maşinăriei de luptă a partidului, câştigarea tuturor alegerilor organizate până în 2009, iar pe guvernanţi i-a ameninţat că-i va găsi în orice paradis fiscal în care şi-au ascuns banii.

“Jumătate din calvarul în care ne-a împins Traian Băsescu s-a consumat. Vom câştiga fiecare rând de alegeri de acum şi până în 2009, până când îl vom da afară şi pe Băsescu de la Cotroceni”, a lansat liedrul PSD semnalul de luptă, la întâlnirea cu aleşii locali ai partidului.

După ce Geoană le-a spus pesediştilor că va fi, alături de actuala conducere, mai incisiv şi mai critic, a adăugat apoi că totuşi “nu trebuie să fim prea ameninţători pentru că unui social-democrat nu-i stă bine aşa”.

Apoi, cu aer părintesc, Geoană le-a predicat guvernanţilor despre puterea exemplului din PSD. “Cei care se cred nemuritori la putere ajung în opoziţie şi e şi cazul nostru”, a spus Geoană.

“Spuneţi celor de la putere care îşi îndeasă buzunarele cu bani furaţi că justiţia în România are şi memorie şi talgere în care păcatele actualei guvernări vor fi trase la răspundere”, a adăugat acesta.

Mircea Geoană a denunţat şi conspiraţia de a dezmembra opoziţia, a cărei voce ar fi singurul lucru care ar putea opri jaful din România. El a spus că PSD este tratat acum ca un partid în afara legii şi că, în ciuda acestei prigoane, lupta împotriva partidului său este unicul lucru care mai uneşte actuala putere, în afară de lupta pentru putere şi bani publici.

Liderul PSD şi-a apărat apoi preşedinţii de consilii judeţene, cărora, a spus el, li se fabrică dosare penale, sunt înlocuiţi în mod ilegal şi ale căror judeţe sunt menţinute în sărăcie.

Geoană i-a apărat explicit pe preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan şi pe cel al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Lui Oprişan i s-a deschis recent un dosar penal, iar Constantinescu a fost implicat chiar joi seara într-un incident, când a fost surprins adormit la volan, în plin centrul Constanţei.

“Cuiva poate să nu-i placă Marian Oprişan. La urma urmei, e băiat mare, ştie ce face. Dar e inacceptabil să blochezi o lună un întreg judeţ, fondurile pentru bolnavi”, a spus Geoană.

Despre Constantinescu, Geaonă a spus că îi este imposibil să reconstruiască judeţul după inundaţii cu actualul buget, alocat discreţionar de la centru.

NewsIn

Adauga un comentariu

*