Autoturism spulberat de un Intercity

Bilanţul unui grav accident petrecut pe raza localităţii Mizil este de 4 morţi şi un rănit în stare gravă. Un autotursim nu a respectat semnalele la trecerea de cale ferată şi a fost lovit în plin de un tren Intercity, transmite corespondentul AMOS News.

Autoturismul se deplasa de la Mizil spre localitatea Amaru din judeţul Buzău. La trecerea de cale ferată din apropierea abatorului din oraşul Mizil, şoferul nu a respectat semnalele luminoase şi acustice de la trecerea de cale ferată. A încercat să treacă şi a fost lovit în plin de trenul intercity Suceava – Bucureşti.

În urma impactului, autoturismul a fost rupt în două şi târât mai multe zeci de metri. Şoferul – de 65 de ani din Braşov şi 3 femei de pe bancheta din spate, luate la ocazie, au murit pe loc.

Bucăţi din corpurile acestora au fost împrăştiate pe mai bine de 50 de metri. Singura persoană care a scăpat cu viaţă este pasageră din dreapta faţă, de aproximativ 50 de ani, din Braşov. Aceasta a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Ploieşti, unde se află la secţia de terapie intensivă, cu multiple leziuni interne şi fracturi. Medicii nu pot spune dacă femeia va supravieţui.

Trenul Intercity a întârziat în trafic 40 de minute pentru că locomotiva s-a defectat în momentul impactului şi a trebuit schimbată.

Adauga un comentariu

*