Aniversare Habitat for Humanity

Joi, 28.09.2006, incepand cu ora 17.00, la hotel Trotus din Comanesti, s- a desfasurat manifestarea prilejuita de impliniriea celui de-al doilea an de existenta a asociatiei “Habitat for Humanity”.

La intalnire au fost prezenti primarul orasului Comanesti, primarul orasului .Targu Ocna, viceprimarul orasului Comanesti, consilierul prefectului judetului Bacau. Acestia au multumit membrilor asociatiei pentru sprijinul acordat comunitatii din zona Comanesti, Tg.Ocna, Asau, in vederea renovarii caselor afectate de inundatiile din 2005 si pentru construirea unor locuinte noi pentru familii tinere.

S-au prezentat proiectele realizate in aceasta perioada de catre asociatie in colaborare cu voluntari români, canadieni, americani, belgieni. Printre acestea se numara finalizarea a 4 locuinte si renovarea a 154 de locuinte afectate de inundatiile din 2005. Reprezentantii asociatiei au anuntat ca, pâna la 1 iulie 2007, se vor mai construi 5 locuinte noi si vor fi renovate alte 40.

S-au inmânat scrisori de multumire celor care au fost alaturi de asocitie la realizarea proiectelor pe care si le-au propus, printre care dl-lui prefect Berca Gabriel si d-nei Chiriac Ramona, director Cancelaria Prefectului.

Adauga un comentariu

*