Monica Bârlădeanu, într-un serial românesc de televiziune

A cucerit Hollywoodul şi, cu toate acestea, se pare că frumoasa moldoveancă Monica Bârlădeanu nu a uitat de unde a plecat. Ea se va întoarce în ţară, pentru a juca într-un serial românesc de televiziune. Şi-a dorit întotdeauna să demonstreze şi acasă că nu degeaba a ajuns în Cetatea Filmului.

monica barladeanuMonica va interpreta rolul principal în acest nou serial TV. Deşi gurile rele au spus că nici nu a mai avut nevoie de casting, pentru că iubitul ei este cel care susţine financiar televiziunea respectivă, vedeta nu a luat în seamă aceste mici „bârfe” şi şi-a văzut în continuare de drum.

monica barladeanuApropiaţii celei cunoscute în SUA ca Monica Dean iar aici sub mai normalul nume de Monica Bârlădeanu au declarat că nicidecum nu este vorba de o telenovelă, aşa cum s-ar fi crezut iniţial.

În primul rând, postul respectiv difuzează deja una, cea dintre Moni şi Iri, aşa că o alta ar fi fost prea mult.

Al doilea motiv este acela că nu se pretează la valoarea Monicăi un rol de telenovelă. A jucat în cele mai cunoscute şi de succes seriale de televiziune (chiar dacă roluri, să le spunem cu genrozitate, secundare), nu poate să treacă brusc la ceva foarte comercial.

Monica a încheiat de curând filmările la o altă producţie americană, unde a avut-o alături şi pe Mihaela Răsulescu.

Pelicula, intitulată „Fall Down Dead”, a fost regizată de Jon Keyees şi i-a mai avut în distribuţie pe David Carradine si Dominique Swain.

Antena 3

Adauga un comentariu

*