Avocatul Botomei ataca SC CET SA

In cadrul unui comunicat de presa, Baroul Bacau, din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, reprezentat de doctorand avocat Vasile Botomei, isi arata sprijinul pentru locuitorii municipiului care sunt chemati in instanta de Asociatiile de Proprietari prin avocatii contractati de SC CET Bacau, regie aflata in subordinea Primariei Bacau si Consiliului Local Bacau.

„Avocat doctorand Vasile Botomei, prin corpul de avocati afiliati Baroului Bacau, a analizat modelele de cereri de chemare in judecata pe care le fac dupa sablon Asociatiile de Proprietari, prin avocatii angajati de CET si considera ca acestea indeplinesc conditiile de a fi respinse de judecatori.

Decizia Baroului este in interesul cetatenilor nedreptatiti care sunt neajutati in raporturile cu administratia publica locala si furnizorii de servicii care nu au contracte individuale semnate. Proprietarii risca sa-si piarda locuintele prin actiunile indreptate impotriva lor in contul datoriilor acumulate la Asociatiile de Proprietari” se mentioneaza in comunicat. Potrivit celor afirmate de av. drd. Vasile Botomei, „CET trebuie desfiintat.

Este o societate capusa prin care absorb banii publici din bugetul CL, implicit de la bacauani, constituind mijlocul de imbuibare a politicienilor corupti, care sunt platiti cu salarii sau indemnizatii de sute si chiar milioane de lei.

Primarul Romeo Stavarache pompeaza banii contribuabililor din bugetul CL in mastodontul CET SA, iar acestia ajung in buzunarele acolitilor politici care, prin licitatii trucate angajeaza lucrari nerentabile si smulg banii de la SC CET SA Bacau.

De aceea, disparitia CET va conduce si la diminuarea numarului de politicieni corupti aciuati pe langa primarul Stavarache, care ocupa functii in Consiliul de Administratie, de directori de departamente si care consuma miliarde de lei lunar.

In loc sa achite 11, 8 milioane euro pentru o turbina de cogenerare a agentului termic la CET, pentru care CL a hotarat sa dea banii catre o firma din Germania, primarul Romeo Stavarache mai bine ar subventiona cetatenii neajutorati care nu au centrale de apartament, pentru ca si acestia sa consume servicii de utilitati pe masura cheltuielilor pe care si le pot permite, avand in vedere contorizarea individuala.

Costul unei turbine de cogenerare care constituie o investitie fara viitor, acopera subventiile pentru toti proprietariii de apartamente in vederea achzitionarii de centrale proprii”.
O.MANDRILA

Adauga un comentariu

*