Cristina Spătar, logodnica părăsită înainte de nuntă

Pe 19 august, trebuia să aibă o nuntă ca în poveşti. O căsătorie la castelul logodnicului ei, Mirco Maschio, din Padova, în Italia. Pentru Cristina Spătar, totul s-a sfârşit însă. Mirco nu a putut să treacă peste faptul că viitoarea lui soţie l-a înşelat.

Cristina SpatarŞi drept este, cine ar putea trece peste aşa ceva, când peste câteva săptămâni te căsătoreşti?

Omul de afaceri a hotărât că a venit momentul să pună capăt unei relaţii care s-a dovedit a fi o farsă. Cea care însă rămâne neconsolată e Cristina. Cine o mai răsfaţă cu cadouri de miliarde? Cine o mai ajută în cariera muzicală? Cine îi mai plăteşte ei videoclipurile? Şi drept este că, în viziunea lui Mirco, nimic nu era prea mult pentru prinţesa lui.

Aflăm totuşi că fata nu s-a lăsat părăsită cu una cu două. A încercat o reconciliere. A plecat în Italia, l-a căutat, au stat de vorbă, dar în zadar.

Nu i-au mai rămas decât amintirile. Cele materiale, bineînţeles. Deoarece se pare că fostul iubit i-a luat şi maşina de 92.000 de euro. Acum o înţelegem în totalitate şi îi dăm dreptate. Cum este ca, după o plimbare cu trăsura de aur, să constaţi că era doar un dovleac?

Tristeţe mare pentru prinţesa R&B, dar poate o consolează partenerii din fotografiile ce au provocat scandalul, doar ei sunt vinovaţi pentru că fata a rămas nemăritată.

Antena 3

Comentarii

  1. litra alina a zis:

    Sunt Alina din TM.,lucrez la ina-Mall si te-am vazut la noi in magazin.Mi-a placut felul tau de a fi .Te admir mult pentru ca ai reusit sa faci ce ti-ai dorit mai mult,sa canti.Imi pare rau pentru dezamagirea de care ai avut parte,poate peste o perioada vei reusi sa fi din nou cu el si va veti ierta unul pe celalalt.Timpul vindeca ranile si niciodata nu-i prea tarziu.

Adauga un comentariu

*