Carmen Electra divorţează de Dave Navarro

ActriÅ£a americană Carmen Electra, una dintre vedetele serialului „Baywatch”, a cerut divorÅ£ul de muzicianul rock Dave Navarro după mai puÅ£in de trei ani de căsătorie, relatează AFP.

carmen electra sexy nude

Văzută, de asemenea, în paginile revistei Playboy şi în câteva filme de serie B, Carmen Electra, 34 de ani, pe numele său adevărat Tara Patrick, s-a căsătorit în noiembrie 2003 cu Dave Navarro, fost chitarist al formaţiei Red Hot Chili Peppers.

ActriÅ£a a citat „diferenÅ£e ireconciliabile” în sprijinul cererii sale de divorÅ£, depusă miercuri la un tribunal din Los Angeles, potrivit site-ului „TMZ”. Cei doi nu au copii.

Electra ÅŸi Navarro au fost în 2004 vedetele unui reality-show înainte ÅŸi în timpul căsătoriei, difuzat de MTV ÅŸi care se numea „Până când moartea ne va despărÅ£i”.

Alte două cupluri de celebrităţi americane care şi-au filmat căsătoria pentru MTV s-au despărţit recent: divorţul cântăreţului Nick Lachey de Jessica Simpson a devenit definitiv la sfârşitul lunii iunie, în timp ce muzicianul punk Travis Barker a cerut marţi divorţul de fosta actriţă Shanna Moakler. (ROMPRES)

Video socant

Carmen Electra a fost prezenta in emisiunea lui Howard Stern, unde a fost invitata sa probeze un ‘symbian’ – un aparat de oferit placere femeilor. Iar ea nu a refuzat, dupa cum se poate veda din filmul de mai jos.

Adauga un comentariu

*