Alianţă Copos – Åžiman ?

La clubul de fotbal Rapid apele sunt departe de a se fi liniştit, duelurile dintre George Copos şi Jean Valvis, nemulţumirile fanilor şi lipsa de omogenitate la nivelul lotului fac ca speranţele pentru un sezon bun să se diminueze.

Cu toate acestea, suporterii Rapidului nu uită că şi anul trecut sezonul a început prost pentru giuleşteni, cu demiterea lui Răzvan Lucescu pentru o noapte, şi s-a terminat cu câştigarea Cupei României, a titlului de vicecampioană a României şi cu calificarea în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

Dacă acum se zvoneşte că antrenorul Rapidului nu are încă o înţelegere semnată iar Jean Valvis caută să profite de eventualii paşi greşiţi ai lui George Copos, chit că aceştia se numesc manevre financiare netransparente cu clubul Rapid sau o evoluţie modestă a echipei, liniştea ar putea veni de la vecinul de cartier Vasile Şiman.

Cum criza financiară de la Sportul Studenţesc s-a încheiat cu retrogradarea clubului din Regie, este foarte posibil ca într-un mod sau altul, naşul George Copos şi finul Vasile Şiman să ajungă la o înţelegere agreată de toată lumea.

Cele două rude ar putea crea un lot puternic la Rapid şi după un sezon sau două ar putea vinde în străinătate mai mulţi jucători pe bani buni. Suporterii giuleşteni ar putea avea lotul dorit, deşi un conglomerat de jucători de la Rapid şi Sportul ar avea mult de suferit la capitolul omogenitate şi s-ar putea crea binecunoscutele bisericuţe.

Nu în ultimul rând, Sportul Studenţesc ar putea deveni, indirect, satelitul Rapidului din Liga a II-a, ţinând cont de faptul că Rapidul nu mai are echipă în al doilea eşalon iar Sportul ar putea forţa promovarea cu jucători mai puţin doriţi în Giuleşti precum Dănuţ Perjă, Lucian Burdujan, Ciprian Vasilache, Mihai Mincă sau Marius Postolache.

Rămâne de văzut dacă există normele legale pentru ca această alianţă să se poată realiza, în condiţiile în care Liga I a început deja iar perioada de transferări s-a încheiat cu 48 de ore înainte de primul meci al Rapidului.

Amos News

Adauga un comentariu

*