Britney Spears s-a făcut brunetă

Probabil că blondele s-au tot săturat să se facă glume pe seama lor, şi multe dintre ele au decis să încerce să păcălească lumea cu o înfăţişare nouă. Aşa se face că două reprezentante de seamă ale blondului natural au decis, în doar o săptămână, să îşi înnegrească podoaba capilară.

Britney SpearsBritney Spears a putut fi văzut recent cu un frumos păr negru. Deşi nu a explicat dacă alegerea este motivată de faptul că negrul slăbeşte, Spears a vrut să se afişeze la New York cu noua coafură, în timp ce mergea la cumpărături cu fiul ei de nouă luni, Sean Preston, în căutarea unor ochelari de soare.

Ei bine, Paris Hilton nu avrut să fie mai prejos şi, după ce a declarat că ea doar se preface că este o blondă proastă, acesta fiind un rol pe care îl joacă, acum ea fost văzută încercând poate să demonstreze acest lucru şi prin culoarea părului.

Cu toate acestea, transformarea a fost doar temporară, deoarece la Wireless Festival din Londra ea şi-a ascuns părul natural sub o perucă neagră şi lungă. Ocazie cu care a fost văzută şi discutând cu un membru al Gnarls Barkley, Cee-Lo.

Paris a şi devăluit, de altfel, că este în căutarea domnului Paris, pentru că până la 30 de ani ea doreşte să fie măritată şi, deşi acum se concentrează pe cariera muzicală, mai are doar cinci ani în care poate găsi un soţ.

Antena 3

Adauga un comentariu

*