Alicia Keys canta in deschiderea Conferinţei Internaţionale SIDA de la Toronto

Mai multe staruri din lumea muzicii şi a filmului, printre care diva soul Alicia Keys, actorul Richard Gere sau grupul Barenaked Ladies vor deschide ceremoniile Conferinţei Internaţionale SIDA ce va fi organizată la Toronto în cursul lunii următoare, informează Associated Press recepţionată de Rompres.

Printre ceilalţi participanţi la ceremonia de deschidere a conferinţei ce va fi organizată la Rogers Centre la 13 august se vor afla şi membrii formaţiei Blue Man Group precum şi artiştii canadieni Our Lady Peace, Amanda Marshall şi Chantal Kreviazuk.

Din programul de deschidere a acestei conferinţe pentru combaterea răspândirii virusului HIV şi a maladiei SIDA va face parte şi un scurt comunicat susţinut de Bill Gates şi de soţia sa Melinda, a căror fundaţiei susţine financiar mai multe programe şi proiecte de luptă împotriva virusului HIV.

Printre personalităţile care vor participa la această conferinţă din perioada 13 – 18 august se numără fostul preÅŸedinte american Bill Clinton ÅŸi PrinÅ£esa Coroanei Norvegiei Mette-Marit, care este reprezentant special al UNAIDS.

În afara celor 25.000 de bilete ce vor fii oferite participanţilor la conferinţă pentru a asista la ceremonia de deschidere şi la concerte, alte 20.000 de bilete vor fi oferite spre vânzare publicului, banii încasaţi urmând a fi donaţi pentru cercetare medicală şi combaterea HIV/SIDA.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*