Stolojan apara interesele RAFO

theodor dumitru stolojanConflictul dintre consilierul prezindenţial, Theodor Stolojan şi primul ministru, Călin Popescu Tăriceanu, s-a născut din faptul că Stolojan protejează compania RAFO, iar Tăriceanu este prieten cu Patriciu.

Cele două personalităţi reprezentative ale Partidului Naţional Liberal au nu doar viziuni politice diferite, dar şi protejaţi diferiţi.

Dacă despre Tăriceanu s-a spus că favorizează Petrom, despre Stolojan se ştie, de asemenea, că este bun prieten cu Marin Anton, cel care conduce RAFO.

În cadrul unei emisiuni televizate, Stolojan a declarat că este interesat de soarta angajaţilor de la RAFO. Dincolo de alte interese, cele care iscă disensiuni în PNL rămân cele economice.

Theodor Stolojan îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu de încetinirea reformei şi că se opune schimbării.

De asemenea, faptul că Stolojan a renunţat la un moment dat să îi fie partener lui Traian Băsescu nu a fost luată de el, ci de Tăriceanu.

Conform spuselor lui Stolojan, premierul României face exces de putere şi îi ameninţă pe cei care ar îndrăzni să nu i se supună.

O serie întreagă de acuze i-au fost aduse primului ministru, de către consilierul prezidenţial în cadrul aceleiaşi emisiuni televizate.

Cu toate acestea, Stolojan a declarat că nu se pune problema ca PNL să se despartă şi să ia naştere o altă facţiune politică.

De asemenea, el a exclus posibilitatea de a deveni prim ministru.

Antena 3

Adauga un comentariu

*