Mondo show pe scurt

Antrenorul olandez care a condus Coreea de Sud la Mondialul german, Dick Advocaat, a semnat un contract cu o formaţiune rusă Zenit St. Petersburg. Advocaat nu merge cu mână goală în Rusia şi i-a luat cu el pe Lee Ho şi Kim Dong Jin, două dintre surprizele plăcute ale acestui Mondial, jucători despre care antrenorul spune că sunt foarte utili oricărei echipe.

Brazilianul Emerson s-a accidentat la genunchiul drept în partida cu Ghana din optimile de finală iar medicul Jose Luis Runco a anunţat că aşteaptă rezultatele testelor de astăzi pentru a vedea dacă fotbalistul poate fi recuperat până la următorul meci sau va absenta pe o perioadă mai lungă de timp.

Antrenorul sârb al Ghanei, Ratomir Dujkovic, a afirmat că Brazilia este favorita lui la titlul mondial: „Dacă ne-au învins pe noi înseamnă că au ÅŸanse mari să ajungă din nou sus. Noi am avut o posesie foarte bună dar dacă nu reuÅŸeÅŸti să înscri este greu să câştigi. Oricum, Å£inând cont că am fost la prima participare la un Mondial, sunt mândru de jucătorii mei.”
Ghana a învins clar Cehia şi Statele Unite dar a şi pierdut cu Italia şi Brazilia.

Saviola ar putea ajunge tocmai la Panathinaikos Atena. Alfredo Cabrera Brizuela, agentul atacantului argentinian, a anunţat că fotbalistul ia serios în considerare oferta formaţiei elene Panathinaikos. Grecii oferă 6.000.000 de euro Barcelonei şi 3.000.000 de euro pe sezon lui Saviola.

Adauga un comentariu

*