Pensionarii băcăuani se calcă în picioare pentru un bilet de odihnă

În holul Casei Judeţene de Pensii din Bacău nu mai era ieri loc nici să arunci un ac. Zeci de pensionari se călcau în picioare pentru a prinde un loc mai în faţă la singurul ghişeu de unde se distribuiau biletele de tratament, informează corespondentul Amos News.

Fiecare pensionar trebuie să aÅŸtepte în faÅ£a ghiÅŸeului cel puÅ£in un sfert de oră pentru a se verifica documentaÅ£ia ÅŸi pentru a se completa dosarul cu cuponul de pensie din luna iunie. „După ce am alergat să-mi fac dosarul cu tot soiul de acte, de la copie după buletin ÅŸi cerere până la adeverinÅ£a de la medicul de familie, acum am aflat că trebuie să aduc cuponul de pensie din luna iunie. Cel din mai nu mai era valabil. De parcă mi-a crescut pensia de la o lună la alta cu cine ÅŸtie cât! Dacă ÅŸtiam asta de la început nu mai stăteam eu la coadă. Când am ajuns în faţă am aflat că nu mai e valabil cuponul de pensie din luna trecută. Trebuie să revin într-o altă zi”, ni s-a plâns, plină de năduf, Maria Bodron.

DragoÅŸ Izvoreanu, purtător de cuvânt al CJP, susÅ£ine nu i se pare a fi ceva nefiresc faptul că este deschis doar un singur ghiăşeu pentru pensionari „Este normal ca un singur ghiÅŸeu la care se eliberează bilete să fie deschis. Atât ne permite spaÅ£iul. Oricum, din totalul de 1.450 de solicitări am putut onora 658. Acum nu e mare aglomeraÅ£ie! Să vedeÅ£i ce a fost pe 1 iunie, cand s-au depus cererile!”, mai adaugă Izvoreanu.

Adauga un comentariu

*