Primarul comunei Odobesti, batut intr-o crasma

Ionel Gălăţeanu, primarul comunei băcăuane Odobeşti, a mâncat luni o bătaie soră cu moartea din partea mai multor săteni adunaţi într-un bar din centrul comunei, informează corespondentul Amos News. Primul gospodar al comunei nu a fost, însă, singurul snopit în bătaie de sătenii cheflii. Petrecăreţii l-au luat la bătaie şi pe şeful de post din sat venit să facă ordine în barul cu pricina.

Pentru ca cei şase cheflii să poată fi liniştiţi a fost nevoie de intervenţia fortelor speciale. Ajunşi la sediul poliţiei, tinerii nu s-au liniştit şi au continuat scandalul.

Fraţii Ionel, Lucian şi Daniel Boriţ, împreună cu Gabriel Mândru, Vasile Matei şi Adrian Grigore, cu vârstele între 19 şi 30 de ani, au reuşit să trezească un sat întreg. Beţi şi cu chef de ceartă, tinerii au stricat în bar mese şi sticle, şi apoi s-au mutat în strada. Nici chiar prezenţa agentului şef Grigore Lazăr şi a primarului Ionel Gălăţeanu nu i-a liniştit, ci mai mult i-a întărâtat.

„Au ieÅŸit în stradă cu sticle ÅŸi s-au luat de primar, iar pe poliÅ£ist l-au luat la bătaie. ÃŽn încăierare”, spune acum Melentina Botezatu, una dintre vecinele barului.

Doar intervenţia forţelor speciale a putut să readucă liniştea în bar. Scandalagii au continuat însă reprezentaţia la sediul poliţiei, unde Lucian Boriţ s-a dat cu capul de maşina poliţiei, căreia i-a spart parbrizul şi i-a distrus capota. Comisarul Valerica Manole, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău spune că Ionel Boriţ, de 25 de ani, şi Gabriel Mândru, de 25 de ani, au primit mandat de 29 de zile pentru ultraj şi distrugere, iar ceilalţi au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii publice.

Adauga un comentariu

*