Piramida onesteana ramane un mister

De cativa ani de zile, onestenii au avut ocazia sa vada ciudata constructie, in forma de piramida, care s-a ridicat in imediata apropiere a podului din zona “Moldova”.

Insa mai nimeni nu cunoaste ce vrea sa insemne acea constructie albastra si la ce urmeaza sa fie folosita, intrucat lucrarile, incepute cu ani in urma, nu au fost nici acum finalizate, desi acestea nu sunt de mare anvergura.

Recent, primarul Emil Lemnaru a fost interpelat pe aceasta tema de catre Constantin Florian, consilier local si presedinte al PD Onesti. “Acea piramida reprezinta un vesnic santier – a criticat Florian. E ca la barurile non-stop din Republica Moldova, unde sunt afisate anunturi cu textul ‘Deschis vesnic’”.

Drept raspuns, primarul Emil Lemnaru a precizat ca piramida se afla pe un teren concesionat si urmeaza sa fie folosita ca magazin de produse naturiste. “S-a mers pe ideea ca in interiorul piramidei, acolo unde urma sa se amenajeze magazinul, se produce energie pozitiva – a precizat primarul. Din pacate, toata lucrarea a trebuit sa fie luata de la inceput, acesta fiind si motivul pentru care nu a fost finalizata”.

Tot la interventiile lui Constantin Florian, Primaria Onesti va analiza si situatia altor constructii care se afla de ani de zile in stadiul de santier, precum si a unor cladiri abandonate, aflate in paragina, fara geamuri sau cu fatade urate. Conform afirmatiilor facute de primarul Emil Lemnaru, proprietarii unor astfel de cladiri pot fi sanctionati pe linie de urbanism.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*