Ministrul Borbely da inapoi

Dupa ce a criticat municipalitatea onesteana ca obliga locatarii blocurilor ANL sa plateasca impozit pe apartament desi nu sunt proprietari, ministrul Laszlo Borbely a revenit si a spus ca Primaria Onesti a procedat corect.

Initial, opinia ministrului Borbely a fost exprimata ca raspuns la o interpelare depusa in Parlament pe tema impozitelor locuintelor ANL de la Onesti. Insa primarul Emil Lemnaru a anuntat ca Borbely a revenit la parerea initiala, pe care si-a schimbat-o.

“Am primit o adresa de la Ministerul de Finante, in care se precizeaza ca putem incasa de la chiriasii ANL si impozitul pe cladiri, fie separat, fie la un loc cu chiria – a afirmat primarul Emil Lemnaru. Iar domnul ministru Borbely a spus ca a fost dezinformat de subalternii sai”.

Pe de alta parte, contestatarii primarului in aceasta chestiune au precizat ca nu si-au schimbat opinia.

“Ne mentinem pozitia si credem in continuare ca este anormal ca un chirias sa plateasca si impozit pe cladiri, si chirie – a sustinut consilierul local Mihai Sova, care a sesizat si Prefectura Bacau. Ce a spus domnul primar e vorba, deocamdata. Asteptam documentele”.

Gheorghe Leu

Comentarii

  1. Porcarie si nedreptate mai mare ca aceasta n-am auzit.Auzi sa platesti tu impozit pe o cladire inchiriata?Si mai vrem sa intam in Europa cu asemenea practici.Cred ca domnul primar s-a inspirat de la Doilet.Numai el este in stare de asemenea mizerii.Cetateni onesteni!Treziti-va si actionati impotriva acestor abuzuri grosolane!

  2. stoean valeriu a zis:

    si la rm. sarat este aceiasi problema cu impozitul pe cladire

Adauga un comentariu

*