Casuneanu si patronul de la Golden Blitz repara autostrada Bucuresti-Pitesti

DirecÅ£ia Regională de Drumuri ÅŸi Poduri BucureÅŸti a anunÅ£at sămbătă că oferta financiară depusă de S.C. PA&CO InternaÅ£ional S.R.L. în asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. ÅŸi Search Corporation S.R.L. pentru obiectivul „ReparaÅ£ii sistem rutier pe Autostrada A1 BucureÅŸti-PiteÅŸti calea I Km 23-Km 46 ÅŸi calea II Km 23-Km 27; Km 36-Km 43”, a fost declarată corespunzătoare de comisia de evaluare, informează un comunicat al Ministerului Transporturilor, ConstrucÅ£iilor ÅŸi Turismului (MTCT).

Valoarea ofertei făcute de S.C. PA&CO Internaţional S.R.L. în asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. şi Search Corporation S.R.L. este de 106,204 miliarde lei (30,221 milioane euro), iar termenul de realizare a lucrării este de 5 luni. Oferta tehnică a fost declarată corespunzătoare şi a primit un punctaj de 15,00 puncte.

În vederea licitaţiei publice de proiectare şi execuţie pentru obiectivul menţionat au cumpărat documentaţia un număr de 17 societăţi, dar până la data limită de depunere a ofertelor, 16 iunie 2006 ora 9, au fost depuse doar două oferte: una venită de la SC Alpine Mayreder Bau Gmbh Bucureşti în asociere cu SC Alpine SA Bucureşti şi SC Consilier Construct SRL şi una venită de la S.C. PA&CO Internaţional S.R.L. Oneşti în asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. Bucureşti şi Search Corporation S.R.L. Bucureşti.

Comisia de evaluare a analizat ambele oferte pe baza următoarelor criterii: soluţia tehnică, siguranţa în exploatare, costul estimativ al lucrării şi durata tehnică corespunzătoare.

După verificarea tuturor documentelor, comisia de evaluare a declarat drept ofertant calificat S.C. PA&CO Internaţional S.R.L. în asociere cu S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. şi Search Corporation S.R.L. şi a exclus SC Alpine Mayreder Bau Gmbh în asociere cu SC Alpine SA şi SC Consilier Construct SRL. ROMPRES

Adauga un comentariu

*