IRINA CHICUS isi pune termopane cu OBSERVATOR si ROSETTI!

OBSERVATOR si ROSETTI au lansat in urma cu aproximativ sase saptamani o provocare cititorilor fideli ai bisaptamanalului bacauan. Cu doua taloane, oricare dintre cititori intra intr-un concurs inedit al carui premiu consta in tamplarie si geam termopan in echivalent pentru un apartament cu doua camere, inclusiv montajul gratuit.

Inedit a fost si faptul ca OBSERVATOR-ul bacauan a realizat astfel primul concurs cu premii.
Reactia cititorilor s-a dovedit a fi peste asteptari, in sase saptamani ajungand in cutia postala a redactiei nu mai putin de 136 de plicuri. Au tinut sa-si incerece norocul cititori din Onesti, Moinesti, Comanesti, Orbeni, Rachitoasa, Sascut si, mai ales, din Bacau.

Premii surpriza

Momentul cel mai asteptat a fost, evident, extragerea castigatorului. Dat fiind numarul mare de taloane trimise pe adresa concursului, OBSERVATOR si ROSETTI au convenit ca din totalul de participanti sa de extraga un numar de cinci finalisti. Asta pentru a spori tensiunea dar si pentru a oferi celor ce s-au inscris in concurs mai multe sanse si… o surpriza. Placuta, de vreme ce , cu amabilitatea directorului Nicolae Rosetti, celor patru finalisti care ar fi ratat marele premiu li s-a oferit drept consolare o reducere de 5 % pentru orice comanda facuta la produsele oferite de societatea ROSETTI, respectiv: tamplarie PVC Anglia, tamplarie aluminiu Grecia, rulouri si jaluzele Italia, plase insecte sau sine perdele.

Palarie norocoasa

Extragerea s-a desfasurat la sediul redactiei Observator. Dorian Pocovnicu, directorul publicatiei, si Nicolae Rosetti, drectorul SC Rosetti SRL, secondati de editorul coordonator al Observatorului, Roxana Neagu, au verificat cu atentie taloanele. Cei cinci norocosi care au “prins” finala au fost extrasi din urna chiar de domnul Rosetti: HAPENCIUC LUCICA, CHICUS IRINA, L|C|TUSU VASILE, CHICUS MARIEA, SOVA MARIANA. Castigatorul tamplatiei PVC pentru un apartament cu doua camere a fost extras din… palaria secretarului de redactie, Viorel Roman. Care palarie i-a adus norocul IRINEI CHICUS, o bacauanca de 28 de ani! “Nu mi-a venit sa cred cand m-ati sunat. Am crezut ca cineva glumeste”, ne-a spus aceasta, vizibil emotionata. Pentru a se convinge de veridicitatea castigului, Irina a fost invitata la sediul ziarului. “Am trimis mai multe taloane, dar nu am crezut ca as putea fi eu castigatoarea. Ma bucur nespus, mai ales ca imi doream sa investesc anul aceasta in schimbarea geamurilor si tamplariei”, ne-a mai declarat Irina. Ea crede ca norocul i l-a purtat fetita, Maria Alexandra. Ceilalti finalisti vor beneficia, la randu-le, de reducerea de 5 % pentru orice comanda facuta la SC Rosetti SRL, fie la magazinul din Orizont, fie la telefonul 55 30 36. Succesul concursului i-a determinat pe organizatori sa puna la cale si altele de acest gen. Asa ca, fiti pe faza!

Adauga un comentariu

*