Bacauanii sunt campioni nationali

Echipa de juniori I a clubului “galben-albastru” a cucerit joi titlul de campioana, trecand in ultimul meci de Universitatea Craiova.

Astfel, faimosul centru de copii si juniori al “galben-albastrilor” si-a tras partea leului in campionatul rezervat acestei categorii de varsta, echipa antrenata de Gheorghe Penoff demonstrandu-si valoarea in anticamera marii performante.

Dupa doua victorii lejere cu FCM Brasov si Dinamo Bucuresti, ieri, a venit si randul Stiintei craiovene sa se incline in fata unei formatii cu Razvan Neagu si Ciprian Mardare in teren. Oltenii au fost nevoiti sa evolueze o repriza si jumatate in zece oameni, astfel, bacauanii avand de indeplinit o simpla formalitate.

Elevii lui Penoff au sarbatorit astfel titlul, printr-un 4-0 sec, scor care ar fi putut fi cu usurinta mai sever date fiind numeroasele ocazii cu care s-au intalnit mai ales in repriza secunda.

Astfel, conducerea bacauana are materie prima pentru echipa mare, retrogradata la finele sezonului trecut in Divizia B, politica clubului “galben-albastru” ramanand in continuare axata pe promovarea fotbalistilor din propria pepiniera, mai ales in conditiile in care o parte dintre jucatorii care au dus greul campionatului se vor indrepta in aceasta vara catre alte echipe din prima liga.

Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*