Matriarhat la conducerea Spitalului Judeţean Bacău

Echipa aflată la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU)Bacău a fost schimbată aproape în totalitate şi este formată numai din femei. Noi directori au fost numiţi şi la Spitalele Oneşti şi Comăneşti.

În funcţia de manager a fost desemnată Gabriela Suvac, economist, fost contabil şef în spital, medicul Valeria Stan, fost şef al secţiei Infecţioase Adulţi a fost numită director medical, economistul Gabriela Mazilu este noul director financiar, iar asistentul medical Natalia Jicmon, singurul om din fosta echipă de conducere este noul director cu îngrijiri medicale.

La Spitalul Municipal Oneşti, manager interimar a fost numit doctorul Mihail Andronic, care i-a luat locul doctorului Dan Androne, iar la Spitalul Orăşenesc Comăneşti, doctoriţa Melania Vâlvă. Aici, doctorul Francisk Kanabe, care a deţinut funcţia de director, a trecut pe fotoliul de director medical.

În rest, Spitalul de Pediatrie, Spitalul TBC, Spitalul Municipal Moineşti şi Spitalul Orăşenesc Buhuşi au rămas cu aceiaşi directori, deveniţi, de ieri, manageri. Este vorba de doctorii Spiridon Veringă, Marius Apostu, Adrian Cotârleţ şi Elena Mazilu. Cu mici excepţii, la aceste spitale comitetul director este acelaşi.

Adauga un comentariu

*