Penibila asfaltare

asfaltare in batjocura la bacauStrazile municipiului Bacau arata de cateva zile ca o tabla de sah. Ici, colo, cate un petec de asfalt turnat in graba si penibil de subtire vrea sa ne demostreze ca nu degeaba platim taxe si impozite. Ceea ce s-a vrut a fi „marea asfaltare” s-a transformat intr-o carpaceala jalnica.

Nu ca am fi nostalgici dupa administratia Sechelariu, dar in fiecare primavara strazile municipiului Bacau erau acoperite cu un strat de asfalt care facea din orasul lui Bacovia unul dintre cele mai moderne din tara. Din pacate, de vreo doi ani, ceea ce se face in Bacau in materie de asfaltare a strazilor este o adevarata carpaceala.

Angajand firme care nu au in dotare decat o roaba si o lopata, Primaria a dat dovada de o crasa lipsa de respect fata de locuitorii orasului, siliti sa suporte aceste adevarate simulacre care s-ar numi asfaltare.

asfaltare in batjocura la bacau

In afara faptului ca, dupa ce au fost sparte majoritatea arterelor de circulatie dupa un plan numai de Primarie stiut, pana ce s-a trecut la umplerea gaurilor cu asfalt a trecut destul, timp in care conducatorii auto isi varsau naduful asupra administratsiei Stavarache, considerata vinovata de acest gen de asfaltare.

Probabil ca atati bani o fi avut Primaria sau la atat s-au priceput executantii lucrarilor, dar n-o sa gasiti in tot Bacaul nici o strada asfaltata in intregime, ci numai pe bucati, peticita jalnic, fiecare petic fiind la inaltimi variabile, asa incat , atunci cand circuli cu masina, parca te afli pe creasta valurilor, cu salupa!

Este de-a dreptul rusinos cum de s-a putut receptiona o astfel de lucrare si cum mai mare curajul primarul Stavarache sa-si primeasca colegii de la centru intr-un oras care acum arata mai rau decat cea mai pricajita localitate de provincie.

asfaltare in batjocura la bacau

Stazile Stefan cel Mare, Tolstoi, Aprodu Purice, Bacovia, Bancii, si ar trebui sa insiram cam toate arterele de circulatie din Bacau, arata deplorabil. Aceasta sa fi fost marea asfaltare de care tot ne vorbea administratia Stavarache?

In afara ca ne indoim asupra costurilor unor astfel de reparatii, care sunt suportate din buzunarul locuitorilor Bacaului, ne intrebam cat mai are de gand administrata locala sa-si bata joc de cetatenii acestei urbe care au sperat in cu totul altceva atunci cand i-au dat votul lui Romica si compania?

D. MINDIRIGIU

Comentarii

  1. thunder a zis:

    din partea mea locuitorii poate sa se si omoare ca sunt prosti ca doar ei l au votat.am impresia ca nu erau obinuiti sa arate bacaul cum arata pe durata celor 8 ani de administratie Sechelariu.
    acum sa taca si sa inghita ca mai au 2 ani sa il suporte pe pinguin

Adauga un comentariu

*