Comnef – executata de frica DNA

Comnef - executata de frica DNA Sub presiune mediatica de doua saptamani, Romeo Stavarache a cedat si a dispus rezilierea contractului cu SC Comnef, firma dovedita a fi folosit un document fals pentru a castiga o licitatie publica.

Dupa ce a sfidat evidentele afirmand ca „Primaria nu este organ de control” si ca „este responsabilitatea societatilor autenticitatea documentelor depuse”, primarul l-a lasat din brate pe Petrisor Botezatu, colegul sau de partid care trebuia ca primeasca 10 miliarde de lei pentru a asfalta in municipiu.

De ce si-a schimbat pozitia Stavarache? Printre altele, pentru ca scandalul a ajuns la urechile ministrului Justitiei si sefului DNA care au cerut procurorilor sa cerceteze acest caz. Pe de alta parte, efectul scandalului este dezastruos pentru imaginea primarului, a carui cota de popularitate este intr-un picaj continuu.

Dar problemele actualei administratii nu se vor opri odata cu rezilierea contractului Comnef pentru ca efectele acestei ilegalitati se fac deja simtite.

Firma a executat in mare graba aproximativ jumatate din lucrarile contractate (cum vor fi ele decontate si cumva primi Botezatu aceasta masura?) iar cei ce au pierdut licitatia au acum un motiv in plus sa se adreseze Justitiei si sa ceara despagubiri.

Potrivit prognozelor, aceasta vara se anunta caniculara si plina de furtuni violente. Atentie la paratraznete!
Daniela MORAR

Adauga un comentariu

*