Reţea de traficanţi de droguri anihilată în Bacău

Un bărbat a fost arestat şi alţi patru sunt cercetaţi în stare de libertate pentru trafic şi consum de drogur. Cei cinci erau în atenţia procurorilor şi poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Bacău de mai bine de trei săptămâni.

Oamenii legii au aflat că pe data de 19 aprilie, doi tineri din Oneşti urmau să vină la Bacău ca să se aprovizioneze cu droguri pentru Sărbători. La întoarcere, pe raza comunei Livezi, autoturismul în care se aflau Ştefan Voicanu, 23 ani, şi Alexandru Angheluţă, 22 ani, a fost oprit pentru un control de rutină. La percheziţia corporală realizată în prezenţa procurorului, în buzunarul lui Angheluţă au fost găsite două ţiple care conţineau 1,9 grame de marihuana.

Din aproape în aproape, poliţiştii au ajuns şi la furnizori. Este vorba de Marian Ştefan, de 24 de ani, din Bacău Ionel şi Gheorghe Joacă, în vârstă de 37, respectiv 28 de ani.

Toţi cinci se află acum în anchetă. În timpul operaţiunii de anihilare a reţelei, poliţiştii au confiscat peste o mie de euro, 19 milioane de lei, cinci telefoane mobile şi o sabie Ninja.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*