RAPID – FCM BACAU 2-1

Rapid Bucuresti a castigat sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, meciul disputat in compania echipei FCM Bacau, in etapa a XXIV-a a Diviziei A.

Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, a afirmat ca victoria de sambata este mai importanta decat cea din derby-ul cu Dinamo.

„De doua zile am avut in cap meciul cu Alba Iulia de anul trecut (n.r. – scor 2-2), meci care a semanat foarte mult cu cel de azi.

Aceasta victorie este poate cea mai importanta din aceasta primavara. Chiar mai importanta decat cea cu Dinamo, pentru ca ne duce pe un loc doi in clasament. Bacaul este o echipa care sunt convins ca daca ar juca asa, nu doar împotriva Rapidului, ar putea sa se salveze de la retrogradare.

Acest gol din final l-am simtit bine de tot pâna în adâncul sufletului. Viata este frumoasa cand castigi in astfel de momente, dar si grea cand pierzi in minutul 93”, a declarat Lucescu.

Golurile Rapidului au fost marcate de Vali Negru si Ionut Rada, in minutele 65, respectiv 90, in timp ce pentru bacauani a punctat Bobi Verdes, in minutul 77.

Comentarii

  1. as dori sa stiu si eu un site unde pot posta niste plangeri in legatura cu tot ceea ce a patit echipa in acest meci.
    sunt constient ca Bacaul nu are nici o treaba cu fotbalul dar joaca si ei o data si atunci nu ii lasa arbitrii.Daca erau asa buni rapidistii nu asteptau ca un arbitru idiot cu fata de poponar sa le prelungeasca meciul cu 4 minute.Chiar m-am uitat la meci si nu am vazut atatea faulturi de necesitau atat de mult.Dar asta e cand esti bun tin si arbitrii cu tine.FORZA STEAUA

Adauga un comentariu

*