Oferta pentru Sechelariu

Romeo Stavarache a declarat, luni seara, la emisiunea Prosport Show de la Prima TV ca primaria intentioneaza sa colaboreze cu oficialii clubului de fotbal bacauan. „In functie de cum vor decurge negocierile, vom vedea daca cei din Consiliul Local vor fi de acord cu ceea ce vom anunta la momentul respectiv. Sunt bani publici, iar lumea trebuie sa stie cum si pentru ce se cheltuiesc aceste sume, care nu sunt deloc de neglijat.

Domnul Sechelariu trebuie sa anteleaga faptul ca FCM Bacau nu este clubul sau. Este o societate non-profit, in care primaria vrea sa intre cu cota parte”, a spus primarul Romeo Stavarache.

De partea cealalta, Dumitru Sechelariu a fost mult mai vehement.

“Nu cred ca trebuie sa negociem prin presa cu primaria sau cu oricine altcineva. Daca Primaria nu-si respecta contractul, acela de a plati utilitatile de la club, cred ca este clar pentru toata lumea ca echipa de fotbal nu mai este dorita an acest oras. Acum sase ani, Stadionul Municipal a fost inchiriat de clubul FCM Bacau pe o perioada de 15 ani.

Potrivit contractului de inchiriere, primaria se angajeaza sa suporte costul utilitatilor. Au asigurat cheltuielile de la stadion, nimic mai mult. Acum nici asta nu mai vor sa faca, chiar daca baza sportiva este a lor. L-am sunat pe Stavarache de de vreo patru ori.

Mi-a promis ca ma va chema la birou la el, dar a uitat sa ma mai sune. Oricum, este cu vreo 20 de ani in urma mea. Daca vrea sa faca performanta, sa vina si sa spuna public ce suma vrea sa aloce clubului.

Daca vine si spune ca baga 1,5 milioane de euro, ne vom putea si bate cu celelalte echipe. Asa, echipa se va darama putin cate putin”, a spus Sechelariu.

Comentarii

  1. observator a zis:

    Daca si adevarul este considerat calomnie atunci va urez succes in „munca de cenzura”. Sunt convins ca Ceausestii erau bieti copii pe langa voi!
    Sechelariu ar trebui sa stie ca „lingaii” il vor pupa in fund atata timp cat va avea ceva de dat. Cand insa va ajunge lefter asa cum este si firesc(tinand cont de IQ-ul sau) ei bine sa se pregateasca de injunghiere pe la spate. Lingaii de azi, groparii de maine!

  2. observator a zis:

    Este suficient sa-i vezi fotografia postata de Observatorul de Bacau ca sa-ti dai seama cu cine avem de a face!
    :-))))

Adauga un comentariu

*