Troc politic pe fata intre Stavarache si PSD

Sedinta Consiliului Local de joia trecuta a fost scena unui blat politic fatis intre Romeo Stavarache si Partidul Social Democrat.

Printr-un proiect de hotarare, primarul municipiului a propus numirea in Consiliul de Administratie al RAGC a inca cinci membri, lucru de altfel motivat din punct de vedere al legii.

Lasam pe alta data discutiile ce pot fi deschise in legatura cu prezumtivele competente ale celor propusi.

Vom nota doar interventia consilierului PSD George Bogatu (foto) care i-a propus primarului „un baiat tanar, un inginer, care se pricepe la astfel de probleme si care ar putea sa faca parte din Consiliul de Administratie”.

Foarte prompt, Stavarache i-a raspuns ca mai sunt inca patru locuri libere in consiliu si, cu siguranta, se va gasi un loc si pentru omul social-democratilor.

Bogatu a zambit, a clipit intelegator din ochi si a votat, la fel ca toti ceilalti, propunerea administratiei.

Se mai mira cineva ca propunerile echipei de la Primarie trec cu usurinta prin Consiliul Local? Doar naivii.

Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. dar ce credeati ca omul ala care cica e primar poate face ceva fara a demonstra ca e o „curva” politica?toti si-au dat seama dupa numai 2 luni ca au votat dar asta e viata merge inainte si din cauza unora care din pacate in 2004 au fost majoritatea trebuie sa tragem toti.

  2. petrica munteanu a zis:

    Bravo lui, stie sa faca administratie. credeti dumeavoastra ca daca opozitia ar fi ostila s-ar mai face ceva in Bacaul asta. Uitati cate realizari are, toate datorita acestui primar. Ar trebui sa-l raspectam. dar ma intreb, oare nu sa opus Munteanu si acum sau nu avea motive. Se pare ca deocamdata se multumeste cu ceea ce a dobandit in acesti ani. Am convigerea ca se intelege tare bine cu Nasul sau, Directorul al CETului, Dragusanu, al administratiei actuale. Cica mai nou fura impreuna. Domnilor astia sunt de caz penal. Oare nimeni nu se autosesizeaza.

  3. Bravo lui, stie sa faca administratie. credeti dumeavoastra ca daca opozitia ar fi ostila s-ar mai face ceva in Bacaul asta. Uitati cate realizari are, toate datorita acestui primar. Ar trebui sa-l raspectam. dar ma intreb, oare nu sa opus Munteanu si acum sau nu avea motive. Se pare ca deocamdata se multumeste cu ceea ce a dobandit in acesti ani. Am convigerea ca se intelege tare bine cu Nasul sau, Directorul al CETului, Dragusanu, al administratiei actuale. Cica mai nou fura impreuna. Domnilor astia sunt de caz penal. Oare nimeni nu se autosesizeaza.

Adauga un comentariu

*