Crin Antonescu: Orban a făcut un gest regretabil, dar la fel au procedat în trecut şi Traian Băsescu şi Cezar Preda

Liderul grupului liberal din Camera Deputaţilor, Crin Antonescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că afirmaţiile lui Ludovic Orban la adresa unor femei politician sunt o scăpare regretabilă.

El a sugerat însă că şi preşedintele Traian Băsescu sau lideri democraţi au avut astfel de ieşiri.

„Nu are importanţă aici că CNCD nu s-a sesizat când a trimis-o pe Lavinia Åžandru pe centură sau vicepreÅŸedintele PD Cezar Preda a făcut remarci mârlăneÅŸti la adresa doamnei Atanasiu. Nu are importanţă. Noi nu facem aÅŸa ceva ÅŸi de aceea ne delimităm de ceea ce făcut Ludovic Orban”, a spus Crin Antonescu.

El a subliniat că un asemenea comportament nu face parte din arsenalul PNL.

„Nu se poate face politică aÅŸa decât poate la România Mare, cu asemenea mijloace. Noi avem un stil, o eleganţă pe care însuÅŸi domnul Orban considerăm că le-a reprezentat până acum. Nu facem politică, nu facem polemică decât cu lucrurile ce Å£in de spaÅ£iul politic. Nu umblăm prin paturile altora”, a adăugat Crin Antonescu.

El a accentuat că Orban nu a avut vreun mandat, ci a vorbit în nume personal şi îşi asumă integral declaraţiile.

„Orban nu este omul care să fie portavocea cuiva ÅŸi în nici un caz a domnului Tăriceanu. Că, ÅŸi nu am în vedere acest caz, domnului Tăriceanu poate să-i placă unele declaraÅ£ii ale domnului Orban sau ale altcuiva este perfect normal”, a adăugat el.

Adauga un comentariu

*