Aur pentru CSS Onesti

Paulina Orlic, componenta a Clubului Sportiv Scolar (CSS) Onesti, a cucerit medalia de aur si titlul de campioana nationala a Romaniei, la finala Campionatului national de judo pentru juniori II (sub 17 ani), desfasurata la Arad, in perioada 24-26 februarie.

Paulina Orlic provine de la Centrul din Targu Ocna al CSS Onesti si a concurat la categoria 40 de kilograme. O comportare buna au avut-o si onestenii Iulian Dumitru si Alexandru Spanache, care au reusit sa puncteze desi au ratat podiumul. O situatie nedorita s-a inregistrat in cazul lui Ionut Munteanu, campionul national din 2005 al categoriei 50 de kilograme, care a fost dezavantajat de o eroare de arbitraj si nu a putut sa-si demonstreze valoarea, ratand selectia la lotul national si participarea la europene.

In total, CS{ Onesti a avut 15 sportivi calificati la nationalele de la Arad, printre acestia figurand si Ramona Iurcov, Ana Maria Chelmus, Iulia Moraru, Catalina Cozma, Andreea Ion, George Rauta, Nicolae Belecciu, Vlad Lupica si Alexandru Botezatu. Acestia au fost pregatiti de antrenorii Gheorghe Iacob, Horia Chelu si Cristi Pantaru.

“Desi Paulina Orlic si-a confirmat valoarea, castigand aurul, noi ne-am fi dorit rezultate si mai bune: mai speram la inca 3 medalii, dintre care una de aur, a lui Ionut Munteanu, care a avut ghinionul cu arbitrajul – ne-a declarat antrenorul Horia Chelu. Dar, tinand cont ca unii copii sunt la primul an de participare la juniori II, speram la o crestere de experienta la urmatoarele concursuri si la rezultate cat mai bune”.

La finalele nationalelor de judo de la Arad au fost prezenti 324 de judoka, care s-au calificat dupa ce au castigat etapele pe zone.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*