Victorie onesteana la Ploiesti

In prima etapa din returul turneului semifinal de volei destinat junioarelor I, echipa Clubului Sportiv Scolar (CSS) Onesti a invins formatia Colegiului National “Mihai Viteazu” din Ploiesti, intr-un meci disputat in deplasare.

Onestencele au obtinut victoria destul de lejer, cu 3 – 0 (25-21, 25-17, 25-21). Din echipa de baza au facut parte Anca Bagau, Diana Zdrobis, Daniela Vasile, Ana Boanta, Ana Maria Cimpoiesu si Nicoleta Moraru. “Fetele noastre au jucat foarte bine la Ploiesti, evoluand foarte bine atat la serviciu, cat si in atac”, a apreciat Laurentiu Popescu, antrenorul de la CS{ Onesti. Din cele 4 meciuri disputate pana acum, onestencele au castigat 3 si au pierdut unul singur, in fata vicecampioanelor de la Unic Piatra Neamt.

In cadrul turneului semifinal, mai sunt de disputat doua partide, una cu Unic Piatra Neamt (la Onesti, pe 12 martie), si alta cu CS Botosani (in deplasare, pe 26 martie).

“Din pacate, sansele de calificare in finala sunt destul de mici, intrucat Unic Piatra Neamt, vicecampioana nationala, nu a pierdut nici un meci pana acum, iar mai departe merge doar prima clasata – a mai precizat antrenorul Laurentiu Popescu.

In comparatie cu Onestiul, cele mai bune echipe din tara, Metal CSU Galati (campioana) si Unic Piatra Neamt (vicecampioana) dispun de fonduri financiare mult mai mari si isi permit sa cumpere jucatoarele cele mai bune din campionatele interne, ba chiar si din exterior”.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*