Sapte goluri in retur

TANASA FCM BACAUFara nici o reusita in prima parte a campionatului, atacantul Marian Tanasa promite ca va inscrie un gol la doua meciuri in retur. Golgeter al Bacaului in urma cu un sezon, Marian Tanasa nu a rupt gura targului in tur, chiar daca a jucat titular in mai bine de 10 meciuri.

“ Nu am dat nici un gol in tur si am ramas dator, in primul rand fata de colegi. Este un pariu al meu pe care vreau sa-l castig”, a spus Marian Tanasa. Dupa ce isi va duce la bun sfarsit obiectivul propus pentru retur, in sezonul viitor Marian Tanasa vrea sa dea marea lovitura: castigarea titlului de golgeter.

“In primul rand trebuie sa demonstrez ca sunt un varf autentic. Daca as da lovitura cu un titlu de golgeter, ar fi nemaipomenit”, a subliniat varful bacauan. Tanasa stie ca un asemenea trofeu nu se castiga batand din palme, dar obiectivul pe care si l-a propus e marea provocare a carierei sale.

“Consider ca mai am de multe invatat, dar nu vad de ce nu as visa si eu la un asemenea titlu. Cat despre plecarea mea de la Bacau, cred ca voi mai sta cel putin un an la aceasta echipa, pentru a mai capata experienta”, a comentat atacantul.

Marian Tanasa a inscris in cariera sa nu mai putin de 180 de goluri, cu care a cucerit, la juniori trei titluri de golgeter. Tanarul atacant se gandeste la ziua in care va fi selectionat in nationala de seniori a Romaniei.

“ Ma gandesc cum va fi la prima mea selectie la lotul national. Trebuie sa joc bine si cu siguranta va veni si clipa aceea. Imi doresc sa fiu sanatos, sa trec peste accidentari si lucrurile bune vor veni“, a spus Tanasa.

Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*