Romanian International Bank si-a inaugurat sucursala din Bacau

romanian international bank bacau Romanian International Bank (RIB) a inaugurat marti a 20-a sucursală în Romania şi prima din orasul Bacău. Noua sucursală va putea pune la dispoziţia clienţilor toate produsele din portofoliul R.I.B de la operaţiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite şi carduri, operaţiuni de schimb valutar şi transfer de bani, R.I.A) până la credite şi soluţii financiare complexe.

La inaugurare au fost prezenti primarul Romeo Stavarache si subprefctul Neculai Olaru.

“România este o piaţă bancară în continuă creştere şi la fel sunt şi nevoile clienţilor persoane fizice şi IMM-uri care constituie o categorie cheie de clienţi pentru Romanian International Bank. Având în vedere experienţa acţionarului majoritar credem că banca noastră va veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi cu unele dintre cele mai performante produse şi servicii” a afirmat Ion Niţu, preşedintele Romanian International Bank.

Romanian International Bank este o bancă cu un capital majoritar american, având ca actionar principal pe Daniel K. Roberts, acţionarul majoritar al băncii americane, Merchants Bank of California. Banca se află pe piaţă din anul 1998 şi operează în acest moment prin 20 sucursale, aflate în Bucureşti(8) şi în ţară, aflându-se într-un amplu proces de dezvoltare a reţelei de unităţi.

Adauga un comentariu

*