Doi politisti de la Politia Comunitara Bacau, care au gasit 30 de milioane de lei într-o piata din oras, i-au înapoiat banii proprietarului

Elena Ciorcila scosese banii de la banca, sâmbata dimineata, pentru înmormântarea fratelui ei. Femeia povesteste ca a mers în piata sa mai faca unele cumparaturi si apoi s-a dus acasa, unde a fost sunata de Politie.

„Eram acasa si faceam lista de cumparaturi pentru înmormântare, când am fost chemata la telefon de Politia comunitara. Când m-au întrebat daca am fost la banca si daca am pierdut ceva, am alergat la poseta. Stiam ca banii erau împaturiti în hârtia de decont pe care mi-au dat-o de la banca. Nu mai era nimic în poseta, nici banii, nici hârtia”, a declarat Elena Ciorcila, pagubita.

Banii au fost gasiti de doi politisti, Florin Pitica si Florin Lungu, ambii angajati la Politia Comunitara Bacau.

Cei doi au gasit banii în piata, lânga o taraba. „Banii erau tencuiti si împaturiti cu o hârtie de banca.Am asteptat pe lânga taraba vreo jumatate de ora. C

um nu a venit nimeni sa se intereseze de bani, am luat codul numeric de pe chitanta si am gasit pagubitul”, a declarat Florin Pitica, unul dintre politisti.

Adauga un comentariu

*