Avertizare meteo

Fenomene vizate: precipitatii insemnate cantitativ, intensificari ale vantului.
Intervalul: 28 februarie 2006, ora 14 – 1 martie 2006, ora 20. In intervalul mentionat va ninge in toata tara, iar in Muntenia, Moldova, Carpatii Orientali si Meridionali ninsorile vor fi mai abundente (cantitati de apa local peste 10-15 l/mp), in unele zone stratul de zapada nou depus putand fi semnificativ.

In Dobrogea precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare si izolat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp.
Vantul va prezenta intensificari in regiunile sud-estice si la munte.

Intre orele: 16:15 si 19:15 in zona sudul judetului Arges, in judetul Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov (inclusiv zona urbana a Municipiului Bucuresti) si Ialomita. se vor semnala: ninsoare de 0,5…1 mm/h (strat nou de zapada de 2…4 cm.

Fenomene asociate: intensificari de vant care in judetul Teleorman va depasi 65…70 km/h.

Intre orele: 15 si 18 in zona sudul judetelor Giurgiu si Calarasi si in centrul si sudul judetului Teleorman, se vor semnala: Ninsoare de 0,5…1 mm/h (strat de 4…6 cm).

Fenomene asociate: intensificari de vant care in judetul Teleorman va depasi 65 km/h.

Administratia Nationala de Meteorologie,

Comentarii

  1. Salut, Superbe pozele, si eu ctoeclionez la randul meu poze cu masini care au circulat in Romania in perioada interbelica, am vazut ca ai postat aici o fotografie cu un plymouth, sunt interesat sa o achizitionez daca o mai ai sau daca nu este de vanzare poti sa imi trimiti si mie un scan la rezolutie mai mare cu masina. Un blog de nota 20Toate cele bune Claudiu

Adauga un comentariu

*