Deputatii PSD modifica legile fara ca Puterea sa se prinda

viorel hrebenciuc Un proiect legislativ care modifica legea privind declararea si controlul averilor a fost trecut in Senat prin aprobare tacita, fara ca parlamentarii puterii sa se sesizeze. Initiativa apartine unui numar de sase deputati PSD, in frunte cu Viorel Hrebenciuc, si inlocuieste formularul conceput de Ministerul Justitiei.

Actul revine la vechea formula a declararii averilor si elimina obligatia declararii sumelor detinute in cash, conturi curente, depozite bancare sau alte instrumente de economisire.

Conducerea PSD a pretins ieri ca a aflat de la televizor de initiativele legislative ale celor sase parlamentari ai partidului, referitoare la modificarea legii privind declararea averilor.

Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a afirmat ca initiativa apartine in totalitate celor sase deputatI si nu a primit girul PSD.

Diaconescu a declarat ca saptamana aceasta PSD va depune doua proiecte de lege privind modificarea legii referitoare la declaratiile de avere ale demnitarilor. (Amos NEWS)

Adauga un comentariu

*